Vakantiepark Westerbergen

Recreatie Energiebeheer Domotica Veiligheid Toegangscontrole
Terug naar overzicht

Vakantiepark Westerbergen


Vakantiepark Westerbergen voorzien van Elbes SYKONN parkautomatisering

Energiebesparende thermostaten

Sinds enkele jaren zijn de chalets en vakantiewoningen op vakantiepark Westerbergen voorzien van het energiebesparende SYKONN systeem: De Elbes ECOgreenBOX. Hierbij zorgen deursensoren, bewegingsensoren en schemersensoren voor een automatische besturing van de thermostaat in de chalets en bungalows. Hiermee wordt een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd.

Online toegangscontrole

Sinds begin 2016 is Vakantiepark Westerbergen ook overgegaan op het online te beheren SYKONN toegangscontrole systeem. In combinatie met het EveryOffice reserveringssysteem worden alle slagbomen maar ook de toegang tot het zwembad online geprogrammeerd en beheerd. Alles volledig geautomatiseerd.

Na de reservering kan de gast via zijn 'mijn omgeving' zijn QR codes vinden. Deze zijn vanzelfsprekend gekoppeld aan de reserving. De slagbomen zijn voor zien van een QR barcodescanner. Bij het aanbieden van een geldige QR-code zal de slagboom opengaan.

Online kassasysteem

Op hetzelfde moment is Vakantiepark Westerbergn ook gaan werken met het online kassasysteem van EveryOffice. Wij hebben hiervoor de besturing van de kassalades gerealiseerd.

Eigenaar aan het woord

“Ik heb bewust gekozen voor de ECOgreenBOX voor mijn verhuurccommodaties omdat het een innovatief systeem is dat helpt om een behoorlijke energiebesparing te bewerkstelligen. Het systeem functioneert uitstekend, zijn niet storingsgevoelig en is zeer betrouwbaar. De goede service, korte lijnen en vakkundig personeel ervaar ik als erg prettig.”


Jurriaan Klein, eigenaar Vakantiepark Westerbergen


Ook de verhuurchalets zijn voorzien van het Elbes ECOgreenBOX systeem