SYKONN Toegangscontrole - elektronische bediening slagboom-tourniquets-toegangspoorten

SYKONN Toegangscontrole - elektronische bediening slagboom-tourniquets-toegangspoorten

Altijd en overal online controle

De bediening van de slagboom, een toegangshek, het poortje bij het zwembad, etc. kunt u eenvoudig altijd en overal online regelen met een pas, tag, polsband of QR- of barcode. U bent met het Elbes SYKONN toegangscontrolesysteem in staat om per gebruiker online aan te geven wanneer en waar hij toegang tot heeft.
 

Online saldo

Wanneer u betaalde faciliteiten op uw recreatiepark heeft, wordt bij verleende toegang het bedrag automatisch van het account van uw gast afgeschreven. Ook hierbij bepaalt uzelf of de pashouders vooraf saldo moeten opwaarderen of dat zij achteraf mogen betalen. Alle kosten zijn voor uw gast zichtbaar in hun account.
 

'Mijn omgeving'

Via de ‘mijn-omgeving’ heeft uw gast de mogelijkheid om faciliteiten te reserveren zoals de tennisbaan, bowling, etc. en wordt de toegang  automatisch gekoppeld.

Uiteraard houdt het Elbes SYKONN toegangscontrolesysteem een uitgebreid log bij. Hiermee heeft u ten allen tijde inzicht welke gast wanneer en waar is geweest. Maar ook of er daadwerkelijk toegang is gegeven.
 

Samengevat

  • Online te programmeren
  • Online historie uitlezen
  • Koppeling met reserveringsystemen
  • Keuze uit RFID readers of QR-barcode scanners
  • Gepersonaliseerde passen, tags, polsbanden mogelijk
  • Reserveren parkfaciliteiten via ‘mijn-omgeving’ gast
  • Automatische verrekening betaalde faciliteiten
 

Tevreden gebruiker aan het woord

"Ons slagboom systeem hebben wij in 2013 ook laten ombouwen naar het online systeem van Elbes. Met de pasjes die onze gasten hiervoor gebruiken, kunnen onze gasten ook gebruik maken van de douches, wasmachines en wasdrogers. Bovendien kunnen onze gasten de pasjes gebruiken in onze horeca gelegenheden. Ook voor dit systeem geldt weer de hoge servicegraad, klantgericht denken en goede bereikbaarheid."

Henk van den Berg Residence De Eese - tevreden gebruiker van het Elbes SYKONN toegangscontrolesysteem voor slagbomen
Henk van den Berg, eigenaar Residence De Eese te De Bult (Steenwijk)

Download algemene SYKONN brochure

Wilt u meer informatie over onze slimme systemen?

Neem contact op