SYKONN Toegangscontrole - elektronische bediening online elektronische deursloten

SYKONN Toegangscontrole - elektronische bediening online elektronische deursloten

Wilt u graag af van de wachttijden van uw gasten bij de receptie? Heeft u ook aankomsten buiten de openingstijden van uw receptie? Raakt u of uw gasten ook weleens sleutels kwijt? Het Elbes SYKONN toegangscontrolesysteem lost deze en vele andere zaken op!
 

Géén sleutels

Wat ons betreft worden sleutels alleen nog maar gebruikt in geval van nood. Maar niet meer voor de dagelijkse toegang en afsluiting van deuren. Met het Elbes SYKONN toegangscontrolesysteem kunnen alle deuren binnen uw organisatie elektronisch bediend worden. Dit kan middels een pas, tag of pincode. U bepaalt zelf online wie wanneer toegang heeft tot welke ruimte.
 

Wachttijden receptie

Om wachttijden bij uw receptie te verminderen, kunt u ervoor kiezen om uw gasten vooraf de passen toe te sturen. Maar ook een deurslotpincode per e-mail versturen is mogelijk.
 

Koppeling reserveringssysteem

Uiteraard kan het Elbes SYKONN toegangscontrolesysteem gekoppeld worden aan een reservering van uw gast. Hiermee worden automatisch de gegevens van de reservering gekoppeld aan de deursloten. Daarmee worden  menselijke handelingen verminderd en wordt dit proces efficiënter ingericht.

Wie heeft waar en wanneer  toegang? Dit innovatieve systeem houdt een uitgebreid log bij, zodat u altijd en overal inzicht heeft in de historie. Valt het internet uit? Geen probleem. Het geheugen zit in het slot dus alles werkt gewoon door.
 

Samengevat

  • Online te programmeren
  • Online historie uitlezen
  • Koppeling met reserveringsystemen
  • Keuze uit pas, tag of pincode
  • Draadloze sloten
 

Tevreden gbruiker aan het woord

"Wij hebben een tijd gezocht naar een betrouwbare oplossing voor de toegangscontrole. Met name de integratie in ons reserveringssysteem,  de betrouwbaarheid van het product, de smalle frontplaat en de 24-uurs service van Elbes hebben de doorslag gegeven. Alvorens deze keus te hebben gemaakt, hebben wij drie andere systemen getest. Eén systeem werd niet doorontwikkeld, de ander was niet betrouwbaar en de laatste werkte helemaal niet. Alle producten van Elbes werken prima en er wordt constant gewerkt aan verbeteringen en het ontwikkelen van meer mogelijkheden. Wij kennen Elbes van de ECOgreenBOX. Met name de goede ervaringen en het snelle oplossen van eventuele problemen hebben vertrouwen gegeven in alle producten van Elbes."

Piers de Jong van Allurepark 't Eekhoornnest - tevreden gebruiker van het Elbes SYKONN toegangscontrole systeem elektronische sloten
Piers de Jong, eigenaar Allurepak ‘t Eekhoornnest te Soest

Download algemene SYKONN brochure

Wilt u meer informatie over onze slimme systemen?

Neem contact op