SYKONN Toegangscontrole

SYKONN Toegangscontrole

Aan wie wordt wanneer en waar toegang verleend? En wie is wanneer en waar geweest? Dit alles is eenvoudig online te beheren met het SYKONN toegangscontrolesysteem. Voeg online gebruikers toe, koppel deze aan tijdspaden en houd simpel controle over alle toegangen.
 

Eén pas voor alles

Uw gast kan met één en dezelfde pas de slagboom bedienen maar ook het elektronische deurslot van zijn woning of chalet. Via een logboek heeft u ten allen tijde inzicht in wie op welk moment, wat heeft bediend. Denk hierbij ook aan douches, de afval stortplaats, wasautomaten, enz. Met dezelfde pas kan men tevens betalingen doen in bijvoorbeeld de horeca of een shop op uw park.
 

QR-barcode

Stuur uw gast een QR-code per email of print een barcode op een kaartje waarmee men toegang krijgt tot ow park, het zwembad, de tennisbaan, etc.
 

         

Onder SYKONN Toegangscontrole vallen de volgende producten:

SYKONN Toegangscontrole - elektronische bediening slagboom-tourniquets-toegangspoorten

Altijd en overal online controleDe bediening van de slagboom, een toegangshek, het poortje bij het zwembad, etc. kunt u eenvoudig altijd en overal online regelen met een pas, tag, polsband of...


Lees meer

SYKONN Toegangscontrole - elektronische bediening online elektronische deursloten

Wilt u graag af van de wachttijden van uw gasten bij de receptie? Heeft u ook aankomsten buiten de openingstijden van uw receptie? Raakt u of uw gasten ook weleens sleutels kwijt? Het Elbes SYKONN...


Lees meer

Wilt u meer informatie over onze slimme systemen?

Neem contact op