SYKONN ERS online Energiebeheer

SYKONN ERS online Energiebeheer

Verbruikt uw gast overmatig stroom? Of wordt er ongeautoriseerd stroom verbruikt? Met het unieke SYKONN ERS systeem is het mogelijk om online controle te krijgen over het energieverbruik van uw gasten.


Schakelen per stopcontact

Met dit systeem bepaald u op welke plek hoeveel stroom er is of wordt gebruikt. Maar ook het in -en uitschakelen per stroomaansluiting en het regelen van de ampères per stopcontact kunt u online met het SYKONN ERS systeem regelen.
 

Teveel stroomverbruik

Verbruikt uw gast teveel stroom? Dan laat het systeem dit op een slimme manier aan uw gast weten. Blijft uw gast teveel verbruiken? Afhankelijk van uw beleid, bepaalt ú wat het systeem op dat moment moet doen. Eventueel kan uw gast via zijn eigen ‘mijn-omgeving’ het aantal ampère (al dan niet tegen betaling) verhogen.
 

Inlog gast in 'mijn omgeving'

Via een inlog in zijn online ‘mijn-omgeving’ heeft uw gast tevens de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het eigen verbruik. U als recreatieondernemer bepaalt zelf de mogelijkheden binnen deze inlog. Moet men betalen voor extra stroom? Wanneer krijgt men stroom? En hoeveel? Wat kan de gast zelf online inzien en wijzigen?
 

Verrekening aan derden

Het SYKONN ERS systeem maakt gebruik van meters voorzien van het MID keur. Let op: Alleen systemen die gebruik maken van MID gekeurde meters, zijn juridisch geschikt is voor verrekening aan derden. Lees hier meer over de MID richtlijnen. Automatisch genereren van facturen behoort ook tot de mogelijkheden.


 

Samengevat

 • Compleet online energie beheersysteem
 • Online te programmeren
 • Online historie uitlezen
 • Koppeling met reserveringsystemen
 • Geschikt voor verrekening aan derden (MID keur)
 • Toepasbaar op allerlei soorten meters w.o. elektra-, gas- en watermeters (pulsen vrij in te stellen)
 • Geschikt voor alle soorten energie-eenheden (m3, kWh, joules, etc.)
 • Automatische uitlezing iedere 3 uur (8 keer per dag)
 • Geen bekabeling nodig tussen kasten
 • Kan op WIFI netwerk
 • Zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding
 • Mogelijkheid tot eigen ‘mijn-omgeving’ gast of eigenaar
 

Calculator

Wij hebben een handige tool ontwikkeld om de prijs per kast en per aansluiting te berekenen. Klik op onderstaande calculator om het bestand te downloaden.
‚Äč

(opent in Excel)
 

Tevreden gebruiker aan het woord

“Wij hebben in eerste instantie gekozen voor Elbes vanwege het maatwerk dat zij kunnen leveren. Dit is bij andere leveranciers vaak niet mogelijk. De SYKONN producten sluiten daarbij naadloos aan op onze specifieke wensen.
Inmiddels ervaren wij dagelijks dat het SYKONN Energie uitlees- en schakelsysteem (ERS) ons veel werk uit handen neemt en ook nog eens energielasten bespaart. Heerlijk om te ervaren dat het handmatig schakelen van elektravoorzieningen -na bijvoorbeeld een overbelasting – eindelijk tot het verleden behoort.
Wij kunnen Elbes van harte aanbevelen door hun perfecte bereikbaarheid en hun klantgerichtheid. De medewerkers van Elbes staan 100% achter hun product en wij begrijpen waarom!”
 
Jacco Leijdekkers Ardoer Camping Westhove - tevreden gebruiker van het Elbes SYKONN ERS elektra uitlees en schakelsysteem
Jacco Leijdekkers, eigenaar Ardoer Camping Westhove

Wilt u meer informatie over onze slimme systemen?

Neem contact op