OPTIGUARD Stand alone beveiliging V-line

OPTIGUARD Stand alone beveiliging V-line

Optiguard V-line stand alone beveiligingsdisplays steuntjes met alarm en oplaadfunctie met smartphone

De nieuwe V-line beveiligingsdisplays met alarm en oplaadfanctie van Optiguard

Beveilig uw smartphone, tablet, iPad, iPhone, iPod, (foto)camera, etc. eenvoudig met de nieuwe V-line stand-alone beveiligingssteuntjes van OPTIGUARD.
 

Beveiligen en opladen

De OPTIGUARD V-line stand-alone beveiligingsdisplays hebben meerdere functies: presenteren, beveiligen en opladen. De bijgeleverde adaptervoeding zorgt ervoor dat de krachtige oplaadbare batterij vol blijft. En deze zorgt er tevens voor dat het product via de sensorkop van het steuntje opgeladen kan worden en dat de (optionele) LED verlichtingsring het doet.
 

Alarm

Door de spiraalkabel is men in staat om het product op te pakken en te gebruiken. Wanneer deze kabel onderbroken wordt of het product van de sensorkop wordt verwijderd, zal er een alarm afgaan. Ook wanneer het steuntje van de ondergrond wordt verwijderd.
 

Afstandbediening

Met de speciaal geprogrammeerde remote resetter kan een eventueel alarm uitgezet worden maar kan men tevens het systeem in alarmvrijgave zetten. Handig wanneer een product verwisseld moet worden! Er bestaat tevens een versie waarbij het alarm zichtzelf automatisch reset. In dat geval is er geen remote resetter nodig.

Afstandbediening tbv resetten alarm bij beveiligingsteuntjes en displays van Optiguard

 

LED highlight

Optioneel is het mogelijk om de beveiligingssteuntjes te voorzien van LED highlight verlichting. Standaard zijn deze in de kleuren rood, wit, groen en blauw te verkrijgen. Andere kleuren zijn op aanvraag.

Optiguard V-line stand alone beveiligingsdisplays steuntjes met alarm en oplaadfunctie met smartphone_highlight blauwOptiguard V-line stand alone beveiligingsdisplays steuntjes met alarm en oplaadfunctie met smartphone_highlight groenOptiguard V-line stand alone beveiligingsdisplays steuntjes met alarm en oplaadfunctie met smartphone_highlight roodOptiguard V-line stand alone beveiligingsdisplays steuntjes met alarm en oplaadfunctie met smartphone_highlight wit

 

Kleuren

De V-line stand-alone beveiligingsdisplays zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.
 

Sensorkoppen

Er is keuze uit 2 verschillende sensorkoppen die eenvoudig te verwisselen zijn: Een vlakke sensor en een sensor in een hoek van 30°.

Optiguard V-line stand alone beveiligingsdisplays steuntjes met alarm en oplaadfunctie met smartphone horizontale positie  Optiguard V-line stand alone beveiligingsdisplays steuntjes met alarm en oplaadfunctie met smartphone
 

Tafel of wand presentatie

De V-line stand-alone beveiligingdisplays kunnen zowel op een horizontale als een vertikale ondergrond worden neergezet. Het het speciale dubbelzijdige tape is dit eenvoudig te realiseren.
Optiguard V-line stand alone beveiligingsdisplays steuntjes met alarm en oplaadfunctie met smartphone vertikale positie

Gepersonaliseerde opdruk

Uw eigen logo op de V-line beveiligingssteuntjes? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.
 
Optiguard V-line stand alone beveiligingsdisplays steuntjes met alarm en oplaadfunctie met smartphone_opdruk

Wilt u meer informatie over onze slimme systemen?

Neem contact op